PowerBreathe ademspiertraining

POWERbreathe ademspier training

Training van je ademspieren geeft meer lucht bij inspanning en in het dagelijks leven. Door te trainen met POWERbreathe worden de spieren waarmee je ademhaalt sterker zodat je makkelijker en dieper adem kunt halen. Je kan het zien als krachttraining: armen en benen train je in de sportschool, je ademhaling train je naar een topconditie met POWERbreathe, in maar 6 minuten per dag. Ademspiertraining zorgt voor een krachtigere en diepere ademhaling.

Het lijkt eenvoudig maar het trainen van de ademspieren is belangrijk om tot een betere prestatie te komen in de sport en muziek, maar ook in het dagelijkse leven voor mensen met COPD en andere longaandoeningen. Ademspiertraining is dan ook opgenomen in de richtlijn COPD (2010) van het KNGF.

Het trainen van een betere ademtechniek is essentieel om beter te functioneren in het dagelijks leven. Met de Powerbreathe zullen wij u helpen om uw doelen te bereiken.

Wilt u meer informatie, advies of trainen met de powerbreathe neem dan contact op met een van onze specialisten op dit gebied, Miriam van Hartevelt tel: 0343 445423 of via MiriamvanHartevelt@FysioFikx.nl 

contact openingstijden

meer