Blessurescreening / inloopspreekuur D.M.H.C. Shinty:

FysioFikx fysiotherapie verzorgt blessure-screening bij D.M.H.C. Shinty. Vroege screening helpt bij het sneller herkennen van blessures. Indien uw blessure van dusdanige aard is dat we samen concluderen een behandeltraject te starten, zal het het eerste consult binnen 24 uur na screening plaatsvinden. We streven ernaar dat u snel training en/of wedstrijd kunt hervatten.

Wie komen in aanmerking voor de screening?

Alle spelers en hun familieleden van D.M.H.C. Shinty

Wanneer en waar vindt de screening plaats?

  • U vindt onze fysiotherapeut Makz Kusters op dinsdagavond van 19.45-20.45 uur in het clubhuis van Shinty. Wij screenen gedurende de gehele veldcompetitie. 
  • Op maandagochtend van 8.30 uur – 9.30 uur en woensdagavond van 18.00 – 19.00 uur kunt u ook terecht op ons reguliere inloopspreekuur op onze locatie aan de Hoofdstraat 166, Driebergen (boven Albert Heijn).

Wat kunt u verwachten tijdens de screening?

  • In de screening wordt uw blessure onderzocht. Er wordt bekeken of een (sport)fysiotherapeutische behandeling nodig is. De trainer/verzorger wordt indien gewenst ingelicht.
  • Indien het een lichte blessure is, kan er voor worden gekozen om een verzorgingsadvies te geven. De trainer/verzorger wordt indien gewenst ingelicht.
  • Indien er (sport-)fysiotherapeutische behandeling nodig is, kunt u binnen 24 uur voor behandeling terecht bij FysioFikx. De trainer/verzorger wordt indien gewenst ingelicht.
  • Als er onderzoek nodig is van bijvoorbeeld een orthopeed of sportarts, dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak voor u. De trainer/verzorger wordt indien gewenst ingelicht.

Pre-Game-Screening

Twijfelt u of u wel of niet kunt spelen op de wedstrijddag (of twijfelt u als trainer over een blessure van uw speler), dan kunt u op vrijdagmiddag bij FysioFikx terecht. Op vrijdag tussen 16.00 – 17.00 uur verzorgt fysiotherapeut Laurens Hendrikx op onze praktijk aan de Beukenhorst 42 een Pre-Game-Screening. Bel voor meer informatie of mail info@fysiofikx.nl. Geef hierbij duidelijk aan dat het om een screening voor de wedstrijd bij D.M.H.C. Shinty gaat. De trainer/verzorger wordt indien gewenst ingelicht.

Kosten

Het inloopspreekuur bij D.M.H.C. Shinty en de Pre-Game-Screening zijn geheel gratis en vrijblijvend. Indien er na de screening fysiotherapeutische behandelingen nodig zijn, declareren wij deze bij uw zorgverzekeraar. Zorg er dus voor dat je voldoende aanvullend verzekerd bent.

contact openingstijden

meer