Laurens Hendrikx (1977)

Mensen in relatief korte tijd helpen om weer de dingen te kunnen doen die ze graag doen. Dat is voor Laurens een belangrijke drijfveer in zijn vak.

Laurens behaalde in 2005 zijn diploma Fysiotherapie aan de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan in Nieuwegein. Na een aantal jaar in diverse praktijken te hebben gewerkt, lonkte het ondernemerschap. Met veel energie en enthousiasme maakte hij FysioFikx tot een praktijk waar patiƫnten niet alleen deskundig worden geholpen, maar waar ook een prettige, warme sfeer heerst.

Naast zijn werkzaamheden als fysiotherapeut was Laurens van 2005-2008 docent  van onder andere Medical Fitness bij FysioPhysics opleidingen in IJsselstein. In zijn vrije tijd is Laurens een begenadigd hockey scheidsrechter (hoofd- en overgangsklasse) voor de KNHB (Koninklijke Nederlandse Hockeybond). Vanaf 2009 is hij ook als fysiotherapeut aan de KNHB verbonden voor alle scheidsrechters in de hoofd- en overgangsklasse.

Laurens heeft in zijn werkzame jaren verschillende opleidingen afgerond, zoals: Dry Needling,  medische fitness, diabetes Direct Fit (DDF), Easy-Taping en een opleiding tot coachende therapeut (o.b.v. NLP-principes).

Aandachtsgebieden: lage rug klachten, hoofdpijn, nekpijn en schouderklachten. Orthopedische revalidatie, post-operatieve revalidatie na nieuwe heup en knie, sport gerelateerde problematiek, medical taping en second opinion. 

 

Neem contact op met Laurens Hendrikx via 0343 533 543 of LaurensHendrikx@FysioFikx.nl

 

contact openingstijden

meer