Nienke Knol (1992)

“Staan, lopen, fietsen, bukken en tillen zijn voor veel mensen vanzelfsprekende bewegingen. Totdat je ergens last van krijgt. Dan pas merk je dat bewegen helemaal

niet zo vanzelfsprekend is”. Mensen met lichamelijke klachten zo snel mogelijk op de been helpen zodat bewegen weer vanzelfsprekend wordt. Dat is wat Nienke drijft in haar werk als fysiotherapeut bij FysioFikx.

Nienke is in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens haar stages en in eerdere werkervering heeft ze geleerd wat ze patiënten wil bieden als fysiotherapeut. Ze heeft een ervaring met een sterk gevarieerd patiënten aanbod en vindt vooral één op één contact met patiënten een prettige manier van werken.

Dit kan Nienke bij FysioFikx kwijt en nog verder ontwikkelen. De relatie met de patiënt is hierin voor haar een belangrijk aspect. “Het uitgebreide patiëntcontact en samen toewerken naar een doel vind ik de leuke aspecten van het vak”. De stijl van Nienke kenmerkt zich door geduld, oprechte aandacht en een scherp luisterend oor. Hierdoor voelen patiënten zich snel bij haar op hun gemak en in professionele handen.

Nienke is in september 2016 begonnen aan de opleinding kinder fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. 

Aandachtsgebieden: lage rug klachten, fysiotherapie bij kinderen, orthopedische revalidatie, post-operatieve revalidatie na mensicus en kruisband, sport gerelateerde problematiek, ontspanningstechnieken en medical taping. 

Neem contact op met Nienke Knol via 0343 53 3543 of mail: Nienke Knol

 

contact openingstijden

meer